Sposób przygotowania

Masa karpatkowa : przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu, mleko mixujemy z proszkiem do zgęstnienia masy.

Masa krówkowa: krówki rozpuszczamy na patelni z 4 łyzkami mleka.

Bita śmietana: Śmietanę ubijamy na sztywno z dodatkiem cukru pudru, śmietan fixu i cukru waniliowego.

Na blachę układamy warstwę krakersów, przykrywamy masą karpatkową, następnie układamy drugą warstwę krakersów, polewamy masą krówkową, ponownie przykrywamy krakersami, a na samą górę dajemy bitą śmietanę.
Wkładamy do lodówki na ok pół dnia aby krakersy zmiękły i można zajadać .... pychotka! polecam ! :)

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię takie kremy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    uwielbiam masę krówkową:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne to ciasto:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !