Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie tak, aby były jędrne, a nie rozgotowane. Odcedzić, przełożyć na blachę, pokropić oliwą, posypać rozmarynem, solą i pieprzem. Zapiekać w temp. 180-200stopni, aż się zarumienią.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    można je jeść nawet bez mięska :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    świetny dodatek do obiadu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    apetyczne
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mmmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !