Sposób przygotowania

Mięso pokroić na równe, niezbyt duze kawałki. Posypać przyprawa do gyrosa i odstawic do lodówki na przynajmniej 3 godziny (najlepiej na noc). Nadziewać mięso na patyczki do szaszłyków, mozna co kilka kawałków miesa dać krążek cebuli. Gotowe szaszłyki smazyć na patelni lub upiec na grilu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no, mamy już wiosnę, coraz cieplej to i sezon grillowania można rozpocząć - takie szaszłyki to jest TO !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepis bardzo na czasie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    gril, mniami
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    apetyczne....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !