Sposób przygotowania

Kiełbaski podsmażyć na oliwie na rumiano. Z mąki , wody, mleka , jajek zrobić naleśnikowe ciasto. Kiełbaski ułożyć w naczyniu do zapiekania . Wlać pozostałą oliwę i wstawić do piekarnika na parę minut . Gdy oliwa będzie gorąca , zalać kiełbaski ciastem i ponownie wstawić do piekarnika . Zapiekać przez ok. 15 minut , aż ciasto ,, spuchnie „ i zrobi się złoto – brązowe. Podawać na gorąco .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawa nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Ciekawy pomysł i nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !