Sposób przygotowania

3 białka ubić na sztywno - pod koniec dodawac po łyżce miałkiego cukru, łyżeczkę mąki kartoflanej i łyżeczkę białego octu winnego, Uformować okrąg na papierze do pieczenia na blasze. Wstawić do pieca do 180st i po 5 min przykręcić tempetarurę do 150st. Piec kolejne 60 minut. Studzić w uchylonym piekarniku.
Masło miękkie ubić z cukrem pudrem, dodac rum i kawe. Ubic smietanke kremówke na sztywno. Szprycą udekorowac beze wyciskajac krem i smietanke, ułożyć jagody oraz kawalki skórki cytryny. Schłodzic w lodówce przez 30 minut.
Mozna dac inne owoce.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubię takie słodkosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo mi się podoba taki torcik :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !