Sposób przygotowania

Gruszki myjemy, obieramy ze skórki a następnie posypujemy cynamonem i owijamy folią aluminiową. Grillujemy ok 10 min. Gotowe letnie gruszki kroimy w kostkę. Orzechy drobno siekamy, lub mielimy. Do miseczki wkładamy kawałki gruszki, posiekane orzechy, miód oraz porwaną rukolę. Wszystko razem mieszamy i podajemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Intrygujące połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !