Sposób przygotowania

Pory oczyścić,pokroić na kawałki długości 3cm, ugotować w niewielkiej ilości wody z solą. Podprawić białą zasmażką z mąki i tłuszczu, lekko zakwasić i doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy smak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    fajny przepis, wypróbuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    dobry przepis!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    ujdą w tłumie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !