Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, z masła i mąki zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić ją przecierem pomidorowym ze zmiażdżonym czosnkiem, przyprawić solą i pieprzem, gotować, aż zgęstnieje. Fasolkę wymieszać ze startym żółtym serem, drobno posiekaną cebulą i papryką pokrojoną w kostkę, przełożyć do żaroodpornego naczynia, zalać sosem pomidorowym posypać pokruszonym chlebem i piec około 40min w 180stopniach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam fasolkę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !