Sposób przygotowania

Włoszczyznę obrać i pokroić w kostkę. Ugotować do miękkości,zasypać płatkami owsianymi. Osolić, dadac masło i doprawić do smaku.Na końcu dołożyć rzeżuchę.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    lekki i super na upały!!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    jedna z ulubionych moich zup
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    uwielbiam krupnik, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepadam za zupami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !