Sposób przygotowania

Do goracego beszamelu włożyć posiekany koperek i ciągle mieszając zagotować. Zdjąć z ognia,zaprawić śmietaną,doprawić sokiem z cytryny,dodać cukier,sól. Podawać do mięs,jaj,ryb.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    dobry!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetnie wygląda
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    świetny sos do jajek
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    smaczny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    super sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny,robię taki do pulpetów lub jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !