Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Jak przestygnie wyłożyć do miseczki i zetrzeć do niej jabłko, polać winem i doprawić sola i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi pysznie ;)
  • 10
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    i jest pyszne!!
  • 7
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo delikatna i to wino polepsza jej smak!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno wyśmienita jest
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    super!!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniała!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Z winem super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !