Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać migdały wymieszane z cukrem pudrem i delikatnie wymieszać. Masę nakładać łyżką na pergamin i piec około 15min w temp. 180stopni. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Spód makaronika smarować czekoladą i przykryć drugim makaronikiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    uwielbiam. oj danwo jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !