Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki meksykanskie
Kroki postępowania
Smażymy naleśniki.
Zawijamy naleśniki wcześniej przygotowanym farszem. Podsmażamy na patelni z każdej strony.
mleko | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1/2 szklanki |
woda | 2-3 łyżki |
olej | 1 łyżka |
sól | |
olej do smażenia | |
mieszanka meksykańska | 50 g |
cebula biała | 1 sztuka |
łopatka wieprzowa | 50 g |
Papryka ostra mielona Prymat | |
przyprawa meksykańska | |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżek |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: