Sposób przygotowania

Najlepiej jak pomięszamy 2 różne sosy. Ja używam sosu słodko-kwaśnego i sosu spaghetti. Ja bardzo lubię sosy firmy Aspiro. Piersi kurczaka opłukać, osączyć i pokroić. Obsmażyć to na małej ilości oleju, troszeczkę soląc i pieprząc. Sosy razem wymięszać i zagotować, dodać do tego mięsko i przeciśnięty czosnek. Doprawić według własnego uznania (sól, pieprz, oregano) i zagotować. Makaro ugotować według przepisu na opakowaniu, odlać i rozłożyć na talerze. Polać gotowym sosem. Posypać całość pokrojonym w kosteczkę żółtym serem i posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    To przepis mojego narzeczonego :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    wiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !