Sposób przygotowania

Gotowane żóltka z jaj zetrzeć na drobnej tarce. Wszystkie składniki razem posiekać i szybko zawalać ciasto. Rozwałkować na grubość 0,5 cm, wykrawać ciasteczka foremką do babeczek, co drugie przeciąć na pół i piec na złoty kolor.
Po upieczeniu i wystygnięciu, na całym ciasteczku położyć odrobinę konfitury lub kremu, na to włożyć pod kątem 45stopni 2 połówki ciastek. Dekorować według uznania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super dla dzieci :)
  • 2
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Śliczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    koniecznie muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    śliczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Cudne i smaczne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smakowicie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    śliczne cudeńka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Ale fajowe motylki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepysznie wyglądają:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    przepiękne te Twoje motylki, aż szkoda je jeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !