Sposób przygotowania

Przygotować wywar w ilości ok.1 litra. Wrzucić mrożone brokuły i gotować ok 20 minut. Schłodzone miksujemy z dwiema kostkami sera topionego i doprawiamy do smaku kucharkiem i majerankiem. Mozarellę trzemy na grubie wiórki i zalewamy gorącą zupą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Aż się głodna zrobiłam:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    I naprawdę szybko się robi:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa98

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    musi byc dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Ślicznie wygląda, bardzo apetycznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bocja

    Uwielbiam brokuły, danie musi być pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No cóż... mi smakuje bardzo:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ładny kolor i smak też
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis, głosi ode mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dziekuję bardzo za \"głosik\".
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, wygląda super
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Z borowików i to jeszcze krem super smaki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię taki krem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczna zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    lubię taką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !