Sposób przygotowania

Ogórki obrać ze skórki i zriwować na tarce. Ogórki posolić i odstawić by puściły sok. Po zlaniu soku przygotować śmietanę dodając do niej cukier i ocet. Wymieszać i dodać do ogórków. Można przyozdobić natką pietruszki.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja jeszcze dodaje łyżkę oleju :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beboch

    znam osoby które dodają cebule i odrobinę octu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marzena52

    robie podobnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Najlepszy dodatek do obiadku :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    apetycznie wygląda, chyba warto wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    szybko i dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    lubię ją do letnich obiadów
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    widzę że Paweł robi ze szczypiorkiem - ciekawa jestem jaki to będzie miało smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    supcio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo dobre tylko ja octu nie dodaje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Witam i dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię mizerie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !