Sposób przygotowania

Żółtka oddzielamy od białek i mieszamy z sypkimi składnikami.

Białka roztrzepujemy widelcem. Nie należy ich ubijać na sztywną pianę a tylko trochę napowietrzyć.

Serek wiejski i białka dodajemy do żółtek i delikatnie mieszamy.

Smażymy z obu stron na złoty kolor.

Podawać z musem owocowym, miodem lub syropem klonowym.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pychotka! Wypróbuję, mam borówki zrobię z nich mus :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Lubię takie placuszki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    O tak, pięknie się prezentacją:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !