Sposób przygotowania

Masło topimy dajemy mąkę mieszamy zalewamy bulionem ,gotujemy potem dodajemy śmietane mieszamy .Doprawiamy solą ,pieprzem .Dodajemy 2 posiekane jajka i koperek . Reszte jaj gotujemy na twardo i wkładamy do sosu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajny przepis na Wielkanoc :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dawno nie jadłam, a pamiętam, że bardzo samkowite:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lulus20

    fajne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !