Sposób przygotowania

Chrzan starkować. Zaparzyć wrzątkiem z solą, cukrem i octem. Ostudzić.Jajka ugotować na twardo. Posiekać a następnie utrzeć ze śmietaną, dodac chrzan, dokładnie wymieszać i przełożyć do słoiczka.

Komentarze

  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    uwielbiam chrzan
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Dobry chrzan nie jest zły! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Jajka lub biała kiełbaska z chrzanem - mmmm pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Swojski najlepszy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !