Sposób przygotowania

Pieczarki starkować na jarzynowej tarce. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Przesmażyć na oleju, kiedy się zezłoci włożyć pieczarki i smażyć aż sok odparuje. Jeszcze chwilę smażyć, przyprawic solą i mielonym pieprzem. Do mięsa dodać jajko, bułkę, przeciśniety czosnek, sól. mielony pieprz i wszystko wyrobić na spoistą masę. Brać porcje mięsa, rozpłaszczać je na ręce i na każą dłaść łyżeczkę grzybów. Formować kotleciki, otaczać w bułce tartej i smażyć na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pyszna odmiana dla zwykłych mielońców
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Bardzo lubie takie kotleciki :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    też takie robię i są smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne,zawsze to cos innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    jesz je na surowo?
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię takie zjadać.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !