Sposób przygotowania

Cukier ze spirytusem rozmieszać dobrze w wodzie, wcisnąć trochę cytryny lub dodać zapach.Równomiernie nasączać placki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    robię podobny, pozdrawiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ważna sprawa:)u mnie tort im bardziej nasączony tym ma więcej zwolenników.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    podobnie robię.smacznie wychodzi
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    warty wykorzystania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    tak,podobnie nasączam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !