Sposób przygotowania

Piersi umyć i osuszyć.
Przekroić każdą pierś na dwa filety, lekko rozbić.
Posolić i popieprzyć do smaku, dodać płatki chili.
Odstawić na 10 minut.
Jajka rozbełtać.
Na talerz wysypać mąkę.
W miseczce wymieszać bułkę tartą z wiórkami kokosowymi.
Na patelni rozgrzać oliwę.
Filety obtaczać w mące, jajku i bułce z wiórkami.
Smażyć na oliwie na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    z kokosem jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ja tez, ale chetnie to przygotuje dla rodzinki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ja tez, ale chetnie to przygotuje dla rodzinki:)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Bardzo ciekawe i pomysłowe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !