Sposób przygotowania

Na brytwannie kładziemy warstwę z kruchego ciasta (przepis http://www.doradcasmaku.pl/przepis/26626/przepis-podstawowy-na-kruche-ciasto-.html), następnie wykładamy mak z puszki, na mak kładziemy gotowy ser twarogowy, układamy pokrojone brzoskwinie z puszki. Całość zalewamy różowym biszkoptem (przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/26634/rozowy-biszkopt.html) Wkładamy do nagrzanego do 180 st piekarnika i pieczemy około 40 minut, po upływie 20 minut wierzch ciasta przykrywamy kawałkiem pergaminu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ale pyszności...
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Chcę takie zjeść. Wygląd na 5
  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    rzeczywiscie 10 w skali 1 do 10!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo lubię ciasta, będę robiła to z Twojego przepisu na dniach
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda bosko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    wygląda pysznie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wygląda świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Jak dla mnie super ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !