Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Ciasto zagnieść jak na kruche. Podzielić na 2 części. Obydwie części upiec (15-20 minut) w 190 stopniach Celcjusza. Przed upieczeniem na jedną część ciasta dać masę orzechową (Masa będzie na górnej części orzechowca) (przepis znajdziecie w moim profilu). Upiec. Obydwa placki przełożyć kremem do karpatki (przepis znajdziecie w moim proflu) i polać polewą czekoladową - opcjonalnie (ja preferuje bez polewy ;)) (przepis znajdziecie w moim profilu). Smacznego ;) P.S. Przepraszam że przepis jest tak chaotycznie zapisany :D

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pychota
  • 2
    imgp6567-kopia
    Opublikowano

    Habibi

    PLAGIAT: http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/desery/orzechowiec12

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !