Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroić wzdłuż na połowy, ostrożnie usunąć żółtka. Awokado utrzeć lub zmiksować ze śmietaną na jednolitą masę, dodać pokruszone żółtka, dobrze wymieszać - powinien powstać dość gęsty krem. Ogórek dokładnie osuszyć i drobniutko posiekać, wymieszać z masą awokadową. Dodać posiekaną zieleninę i doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Nakładać masę we wgłębienia po żółtkach i przybrać połówkami orzechów.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    swietny przepis
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    coś nowego i pewnie pysznego
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubie potrawy z dodatkiem avokado
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    oj nie to nie dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Hmmmm...jestem zaciekawiona i zainteresowana :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    pycha;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !