Sposób przygotowania

Odłożyć dwie rzodkiewki. Resztę zetrzeć na
tarce o grubych oczkach. Dymki, marchewkę i
ogórki również zetrzeć. Sałatkę doprawić do
smaku. Przełożyć na talerz i zrobić kopiec.
Przystroić kawałkami rzodkiewki i pomidora.
Posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Proste i jakie zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Elegancka przekąska.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Pięknie wygląda, smakuje pewnie też.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !