Sposób przygotowania

Filety, jeśli trzeba odmrozić. Bułkę namoczyć w mleku i dobrze odcisnąć. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na maśle na złoto. Rybę, cebulkę i bułkę zemleć 2x. Dodać jajko, sól, przyprawy i wyrobić dokładnie. Jeśli masa byłaby za luźna, dodać troszkę tartej bułki.Formować okrągłe kotleciki i smażyć na oleju z dodatkiem masła. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    u mnie wzięcia nie mają a dla siebie tylko to mi się nie chce robić...
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    a u mnie wręcz przeciwnie Pyzo ,,tylko nie ma komu zrobić,lenistwo oj lenistwo ;D Pyszne kotleciki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię i robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !