Sposób przygotowania

Jagody posyp drobnym cukrem. Kremówkę ubij z cukrem pudrem i fixem, delikatnie wymieszaj z mascarpone. Podziel masę na 2 części. Do jednej dodaj 2/3 jagód. Przygotuj 4 kieliszki, na dno każdego wrzuć po 2 połamane biszkopty. Na nie włóż masę z mascarpone i jagód. Trzecią warstwą będzie jasna masa z mascarpone i kremówki. Na wierzch deseru połóż pozostałe jagody. Przed podaniem schłódź w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy przepis-na pewno wyjdzie pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie ma jak jagody ;d
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny jest taki krem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !