Sposób przygotowania

Z pieczarek wyciągnąć nóżki. Troszeczkę posolić. Obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej. Usmażyć na tłuszczu na złoty kolor. Idealne do ziemniaków.

Komentarze

  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musi być dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyszukane że hej ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne i szybkie w przygotowaniu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    lubiee
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    lubiee

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !