Sposób przygotowania

Wszystkie suche składniki ciasta wymieszać, dodać żółtka, olej, mleko i na końcu pianę z białek. Dobrze wymieszać i wlać do żaroodpornej formy. Ułożyć na cieście najpierw pokrojone pomidory (odsączyć sok), sardynki, pokrojone jajka i oliwki. Posypać grubo serem. Zapiec w piekarniku pół godziny.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Nie jadłem nigdy sardynek
  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    hmmm, nigdy nie jadłam sardynek w takiej postaci-na pewno spróbuje.
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Zapowiada się smacznie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    littlecookery

    ja tez nie jadlam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    jeszcze nie jadłam, ale spróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !