Sposób przygotowania

Flaki ugotować (nie do końca), pokrajać w długie paski, jak makaron wstążki. Posiekaną cebulę, roztarty czosnek i natkę poddusić na oleju, dodać flaki i trochę wody; gotować. Gdy będą prawie miękkie, dodać pokrojoną w plasterki kiełbasę, fasolę, pokrojone w plastry pomidory i paprykę pokrojoną w paseczki. Dogotować, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Fajna nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Musze koniecznie ugotować !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Nie lubie flaków ale musze przyznać ze wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Robię flaki, ale takich nie. Musze spróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    nigdy takich nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !