Składniki:
mleko | 0,5 l |
jajko | 1 |
białko | 1 |
mąki | 1,5 szkl |
szczypta soli | |
cukier waniliowy | |
yżka oliwy z oliwek | |
odrobina masła | |
Nadzienie: | |
ok. 30 dag sera białego | |
żółtko jajek | 1 |
miodu | 2 łyżki |
rodzynki | |
cukier puder | |
olej do smażenia |
mleko | 0,5 l |
jajko | 1 |
białko | 1 |
mąki | 1,5 szkl |
szczypta soli | |
cukier waniliowy | |
yżka oliwy z oliwek | |
odrobina masła | |
Nadzienie: | |
ok. 30 dag sera białego | |
żółtko jajek | 1 |
miodu | 2 łyżki |
rodzynki | |
cukier puder | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: