Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki ubić, surowe zetrzeć na tarce na cienkich oczkach, wymieszać ziemniaki, dodać pokrojoną w cienką kosteczkę szynkę i połowę posiekanego szczypiorku, przyprawić solą, przyprawą do ziemniaków.

Formować kotleciki, panierować w jajku, bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju.
Na talerzu posypać resztą szczypiorku i..... gotowe!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    jakie rumiane, fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo lubie takie ziemniaczane róznosci :P
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !