Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w letniej wodzie. Kiedy spęcznieje dodać ją do zmiksowanego w blenderze arbuza (bez pestek). Mieszać. Wlać do brytfanek w kształcie babki. Wstawić do lodówki na ok. 3 godziny. Kiedy będziemy chcieć wyciągnąć należy włożyć to na kilka sekund do wrzącej wody(uważać należy żeby woda nie miała kontaktu z galaretką arbuzową).

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Super wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    xxmarzaxx

    całkiem fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    super wygląda i ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    fajne to:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !