Sposób przygotowania

Obraną i opłukaną woszczynę zalać w garnku 1 i 1/2 l wrzątku gotować przez 20 min.Pieczarki obrać pokrooić.Potem podsmażyć na tłuszczu z cebulą.Z wywaru wyjąć włoszczynę dodać koncentat i pieczarki gotwać 10 min.Zupę zaprawić maką z mlekiem.Na koniec wlać śmietanę.Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Smakowałaby mi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pieczarkowej z koncentratem jeszcze nie roniłam.Muszę wypróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszna zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !