Składniki:
makaron grube wstążki | 400g mafaldine |
śmietana 18-procentowa | 300 ml |
serek topiony | 1 |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
żółtko jajek | 4 |
sól, pieprz | do smaku |
olej do smażenia | 1 łyżka |
ser żółty | 20 (tarty) |
makaron grube wstążki | 400g mafaldine |
śmietana 18-procentowa | 300 ml |
serek topiony | 1 |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
żółtko jajek | 4 |
sól, pieprz | do smaku |
olej do smażenia | 1 łyżka |
ser żółty | 20 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: