Sposób przygotowania

Dzwonka łososia myjemy, skrapiamy sokiem z cytryny i nacieramy wyciśniętym przez praskę czosnkiem, wstawiamy do lodówki na kilka godzin.

Tuż przed grillowaniem posypujemy solą morską i pieprzem.

Grillujemy kilka minut na mocno rozgrzanym grillu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    wyglada pysznie :) szkoda ze sezon grillowy sie kończy
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    tego lososia robilam na grillu elektrycznym wiec jesli masz bez obaw mozesz grillowac caly rok
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam łososia z grilla, mam elektryczny, więc na pewno nie jeden raz go zrobię. :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super przepis
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszne danie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczny i zdrowy, uwielbiam łososia :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Tą rybę mogę jeść chyba w każdej postaci :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    świetnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !