Sposób przygotowania

Truskawki miksujemy.

Przyrządzamy galaretkę z połową wody podanej na opakowaniu i dodajemy jeszcze półtorej łyżki żelatyny.

Gdy galarekta ostygnie mieszamy ją z truskawkami.

Całość wylewamy do prostokątnego naczynia, wyłożonego folią spożywczą i wstawiamy do lodówki, najlepiej na całą noc.

Po zastygnięciu kroimy w prostokąty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Jeszcze tylko kleks bitej śmietany i będzie bosko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pychoyka,uwielbiam truskawki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Miało być pychotka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ambrozja w czystym wydaniu...
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    ciekawe i apetyczne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !