Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cukinie kroimy w plastry, każdy z większych plastrów dzielimy na ćwiartkę, zaś mniejsze na pół. Jabłko obieramy lub nie i również kroimy w kostkę porównywalną do cukinii, bo jabłko rozpadnie się podczas smażenia. Kiełbaskę kroimy w półksiężyce.

Komentarze

  • 1
    a367c2a9d876680becc69540ad262aee
    Opublikowano

    Zdzisław

    masz sporo pomysłów na cukinię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    to jedno z moich ulubionych warzyw także często jest w mojej lodówce :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z pewnością by mi smakowało.
  • 2
    original
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marinia

    nigdy jeszcze nie łączyłam cukinii z jabłkiem, do tego jeszcze w dodatku kiełbasa... intryguje mnie to danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    InDaMiętekKitchen

    świetny przepis, takie moje smaki i ten tymianek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !