Sposób przygotowania

Rozrobić budyń w 1/2 szklanki zimnego mleka. Resztę mleka zagotować z masłem i cukrem. Wlać rozrobiony budyń .Gotować mieszając aż zgęstnieje. Przełożyc do 4 przelanych zimną woda czarek. Obłożyć malinami. Polać delikatnie polewą malinową do deserów.
Podawać na zimno lub ciepło

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    szybkie i bardzo proste:) A do tego smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    szybkie i bardzo proste:) A do tego smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !