Sposób przygotowania

Cebule obieramy i kroimy w drobną kostke. Na patelni rozgrzewamy masło i wrzucamy cebule. Pieczarki obieramy i kroimy na małe kawałeczki. Pieczarki dodajemy do cebuli i dusimy. Do tego dodajemy jajka, delikatnie doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Smażymy aż jajka się zetną. Podajemy posypane drobno posiekaną zieloną cebulką.

Komentarze

  • 3
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    pysznościowe śniadanko :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Jajka i pieczarki - fajne połączenie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    lubię taką jajecznicę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !