Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy olej. wrzucamy cebule, następnie pokrojone w kostkę mięso. Doprawiamy do smaku solą i ziołami. Gulasz dusimy pod przykryciem ok. 60 minut. Następnie zagęszczamy sos mąką i dodajemy śmietanę. Fasolkę szparagowa gotujemy w osolonej wodzie. Kiedy fasolka jest miękka odcedzamy ją, trzymamy chwilkę na sicie, że by odparowała i mieszamy z gulaszem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    interesujący przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    coś pysznego
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ciekawe, nie jadłam takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !