Sposób przygotowania

Na gotowym bulionie drobiowym lub na ok 2 litrach bulionu z kostki gotujemy pokrojone ziemniaczki ,marchewkę i pietruszkę . Po ok 10 min dodajemy różyczki kalafiora. Gotujemy dalej. Pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na masełku dodajemy do zupy . Gotujemy . doprawiamy sola i pieprzem do smaku . Na koniec zaciągamy śmietaną i dekorujemy koperkiem

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na obiad
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    kalafiorowej z pieczarkami jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe polaczenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !