Sposób przygotowania

Cukier wsypać do rondelka. Zalać wodą i wstawic na maly ogien. Mieszac, az cukier się rozpusci, a następnie doprowadzic do wrzenia. Gotowac bez mieszania 15 minut, az zmieni kolor na karmelowy. Być może trzeba będzie gotować go dłużej, jeśli ogień okaże się za mały.
Zdjąć z ognia i wlać kremowke. Wymieszać łyżką. Jeśli zrobią się grudki to można delikatnie wszystko podgrzać, i mieszać aż do ich rozpuszczenia.

Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    polecam też tak robię
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    polecam też tak robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    rewelacyjny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !