Sposób przygotowania

Ugotować 3/4 litra wody z kostką rosołową. Do wrzątku wrzucić brokuła podzielonego na różyczki i marchewkę pokrojoną w cienkie plasterki. Doprawić kucharkiem, świeżo zmielonym pieprzem i dodać natkę pietruszki. Gotować, aż warzywa będą miękkie (ok 20 minut). Wszystko zmiksować mikserem. Na talerzu można zabielić jogurtem naturalnym. Polecam podawać z grzankami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aspire5742

    na pewno bardzo dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam kremy
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam kremy
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam kremy
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam kremy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !