Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cebule i czosnek obrać i posiekać. W rondelku rozgrzac oliwe i zrumienić cebulkę, następnie dodać pokrojone w kostkę pomidory i posiekany czosnek. Dusic na śrdnim ogniu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! Ja bym jeszcze szczyptę świeżej bazylii dodała i byłoby idealne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny robię podobny z bazylią i ziołami prowansalskimi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    ale ja dałam bazylie, nawet napisałam o niej w kroku nr 2. Poprostu zapomnialam ja dopisac w składnikach.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    świeży i pachnący
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !