Sposób przygotowania

Z podanych składników upiec biszkopt i przeciąć na dwie części
ciasto kokosowe
15 dag kokosu, 15 dag cukru, 4 białka, odrobina proszku do pieczenia, 1 łyżka soku z cytryny, Białka ubić na sztywno dodać cukier, kokos sok i proszek upiec na złoty kolor.
ciasto orzechowe
5 łyżek cukru, 4 aa, 15 dag zmielonych orzech ów, 2 łyżki przesianej bułki tartej, Całe jaja ubijamy z cukrem, na gładką masę dodajemy pozostałe składniki piec 30 min
masa budyniowa
1/2 litra mleka, cukier waniliowy, 4 żółtka 2 łyżki mąki pszenne 2 łyżki mąki ziemniaczanej masło 6 łyżek cukru. Z podanych składników zrobić budyń i połączyć z utartym masłem
biszkopt ciemny-masa budyniowa-ciasto kokosowe-masa budyniowa-ciasto orzechowe-masa budyniowa- dekoraca

Komentarze

  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super torcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wspaniale się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    uwielbiam torty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !