Sposób przygotowania

Ogorki pluczemy,osuszamy i kroimy ukosnie na cienkie plasterki,lekko solimy i odstawiamy.Miete pluczemy i kilka calych listkow odkladamy a reszte rwiemy na kawalki lub siekamy.Plasterki ogorka osaczamy na sitku,ukladamy na talerzu posmarowanym oliwa i skrapiamy octem winnym i pozostala oliwa.Posypujemy mieta,oproszamy cukrem pudrem i wstawiamy do lodowki na okolo 30 minut.Przed podaniem przybieramy calymi listkami miety.

Komentarze

  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Pysznie wygląda
  • -1
    original
    Opublikowano

    Ewelina56

    a jeszcze lepiej smakuje
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ttylko ze to zdjęcie nie do tego przepisu,ktoś sobie żarty stroi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !