Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę ugotować w wysokim garnku stopniowo ściągając liście. Grzyby ugotować do miękkości. Ryż ugotować na półtwardo. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojoną cebulę i podsmażyć. Ryż połączyć z cebulką i posiekanymi grzybami, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    chciałabym takie zjeść, ale u mnie nie ma jeszcze grzybów.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    inne spojrzenie na gołąbki - to mi się podoba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    takie wigilijne
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fantastyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    gołąbki :) to co lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna propozycja na pyszny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    ale pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !